Kuntopalvelun toimintaperiaatteissa korostuvat yksilöllisyys, henkilöstön jatkuva ammatillinen kouluttautuminen sekä moniammatillinen yhteistyö

Mikkelin kuntopalvelun monipuoliset kuntoutuspalvelut on suunniteltu Sinun terveyttäsi ja hyvinvointiasi ajatellen.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiaan sekä toiminta- ja työkyvyn ylläpitämiseen. Toimintaperiaatteissamme korostuvat yksilöllisyys, henkilöstön jatkuva ammatillinen kouluttautuminen sekä moniammatillinen yhteistyö.

Usko parempaan antoi kipinän

Vuonna 1984 kaksi nuorta lääkintävoimistelijaa, Arja ja Marja, uskoivat tulevaisuuteen ja toisiinsa. Fysioterapian toimiala oli voimakkaassa kehityksessä uusien terapiamenetelmien ja toimintamallien rakentaessa fysioterapian uutta aikaa. He halusivat olla tässä muutoksessa ja oman ammattitaitonsa kehittämisessä mukana. Yrityksen perustaminen oli mahdollisuus toteuttaa näitä visioita ja kehitys edellytti myös merkittävää panostusta kouluttautumiseen. Näin syntyi Mikkelin Kuntopalvelu.

Asiakas & asenne & ammattitaito oli yrityksemme kivijalka jo silloin – ja on yhä tänäänkin.

Asiakkaan palvelutarpeen kuunteleminen, palvelutuotteidemme jatkuva kehittäminen ja erityisosaamisalojemme vahvistaminen sekä ajassa eläminen ovat olleet aina toimintamme keskeiset ohjurit. Kuntopalvelun henkilöstö on kasvanut fysioterapeuteilla, terveydenhuollon- ja hallinnon ammattilaisilla, jotka ovat ”käsin poimittuja”.  Heillä on ollut kaikilla tullessaan jo ydinasia hallussa – asenne. Jokaiselle tekijällemme on rakennettu perusammattitaidon päälle erityisosaamispolku, jossa innostuksen ja osaamisen yhdistelmä takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Kuntopalvelu on yritys, joka hengittää ulos ja sisään. Yhteistyö ja erilaisissa verkostoissa toimiminen on oleellinen osa meitä. Kunnon kohtaamisissa toteutuu kaikki mitä haluamme asiakkaillemme tarjota. Asiakkaamme palveluntarve kohtaa osaamisemme ja yhdessä suunnitellen luomme tavoitteet onnistuneeseen toteutumiseen.

Olemme olemassa, jotta sinä voisit paremmin.