Kunnon kohtaamisia Kuntopalvelussa

Meillä kaikilla on tilanteista, joissa tarvitsemme ulkopuolista apua – niskat ja hartiat kipeinä, stressi vaivaa ja aiheuttaa uniongelmia, selkää kolottaa tai jalat kipeytyvät kävellessä. Fysioterapia- ja kuntoutuspalvelujen lisäksi Kuntopalvelussa on laaja kattaus kunnon ja hyvän olon palveluja, joihin ei tarvita lääkärin lähetettä.

LPG-Kudosterapiahoito

LPG on erinomainen hoitomuoto erilaisiin kehon kipu- ja jännitystiloihin ja aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Se edistää myös vammojen paranemisprosessia. LPG-hoito tuntuu miellyttävältä ja rentouttavalta, vaikka kyseessä on laitehoito, minkä vuoksi sen eri muodot sopivat melko akuutteihinkin kiputiloihin. LPG-hoito on tietellisesti tutkittu hoitomenetelmä, jota käytetään osana fysioterapiaa.

Tutustu


Neurosonic-rentoutus

Neurosonic on fysikaalinen hoito mm. unihäiriöihin, stressinlievitykseen ja kivunhoitoon. Neurosonic lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.

Tutustu


FysiTrainer

FysiTrainer-valmennuksen tavoitteena on asiakkaan hyvinvoinnin ja toimintakyvyn kokonaisvaltainen edistäminen. Valmennuksessa fysioterapeuttiset hoitomenetelmät yhdistyvät valmennuksellisen lähestymistavan kanssa tehokkaaksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi, jolla saadaan aikaan oikeita tuloksia. FysiTrainer on motivoiva ja tehokas tapa parantaa tuki- tai liikuntaelinvaivoja, urheiluvammoja tai elintavoista seuranneita sairauksia. Valmennusohjelma räätälöidään aina asiakkaan lähtötilanteen ja henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti.

Tutustu

Askelklinikka

Askelklinikat ovat erikoistuneet jalan toiminnan ja liikkumisen tutkimiseen ja hoitoon, sekä yksilöllisten tukipohjallisten hyödyntämiseen osana hoitoa. Koulutettu ammattilainen analysoi jalkasi toiminnallisia ongelmia ja valitsee juuri sinun jalallesi parhaan mahdollisen hoidon.

Tutustu

Hierontapalvelut

Hieronta rentouttaa koko kehoa ja mieltä. Aineenvaihdunta lisääntyy sekä lihasjännitykset laukeavat. Hieronnasta hyötyy sekä aktiivisesti liikkuva, että hemmottelua ja omaa aikaa kaipaava henkilö. Meillä hieronnassa korostuu fysioterapeuttinen ote. Kuntopalvelu tarjoaa myös ammattitaitoiset hierontapalvelut. Hieronta hoitaa ja kuntouttaa kehon lihasten jännitystiloja sekä palauttaa rasituksista.

Tutustu


Verkkopalvelut

Digitaalisten kuntoutuspalveluiden avulla voit jatkaa kuntoumista myös kotona. Kuntopalvelun Digitaliset kuntoutuspalvelut iCoach ja Oma Olonosturi on toteutettu yhteistyössä yhteistykumppanimme Auronin kanssa.

Tutustu


Ajanvaraus
015 321 520

Kuntopalvelun kaikkiin palveluihin voit varata ajan soittamalla numeroon 015 321 520 arkisin klo 8-17.