Askelklinikalta apu alaraajaongelmiin

Monet meistä ovat jalkojensa päällä useita tunteja päivässä, mutta emme siltikään välttämättä tule ajatelleeksi jalkojemme hyvinvointia, ennen kuin ne alkavat vaivata. Päivittäisten toimintojen ja aktiviteettien aiheuttamasta rasituksesta voi koitua monenlaisia alaraajaongelmia. Jalkojen kunto on tärkeä asia yleiskunnon, hyvinvoinnin ja liikkuvuuden sekä mielekkään kuntoilun kannalta.

Askelkinikalta saat avun, kun sinulla on
• kantapääongelmia
• vaivaisenluu vaivanasi
• rasituksen aikaista tai rasituksen jälkeistä nilkka-, polvi- tai lonkkakipua
• alaraajaongelmia urheilu- ja liikuntasuoritusten aikana (esim. polven linjaus pettää juostessa tai polkupyöräiltäessä)

Älä anna alaraajaongelmien olla esteenä urheilusuorituksille!

Ennakoi liikunnan aiheuttamia kiputiloja ja tule alaraajatutkimukseen. Tutkimuksessa selvitetään mahdolliset fysioterapiahoidon ja tukipohjallisten tarpeet. Saat samalla ohjeita, joiden avulla pystyt itse hoitamaan kiputiloja ja välttämään niiden syntymistä.

Suomen Askelklinikat on valtakunnallinen itsenäisten erikoisklinikoiden muodostama verkosto, johon olemme kuuluneet vuodesta 1998 lähtien.

Askelklinikat ovat erikoistuneet jalan toiminnan ja liikkumisen tutkimiseen ja hoitoon, sekä yksilöllisten tukipohjallisten hyödyntämiseen osana hoitoa.

Ft. Timo Kyttä on podiatrisen fysioterapian eli alaraajojen hoitoon koulutettu fysioterapeutti ja vastaa Askelklinikkamme toiminnasta. Hän on ammattilainen analysoimaan jalan toiminnallisia ongelmia ja varmistamaan juuri sinun jalallesi parhaan mahdollisen hoidon, pohjallisineen ja harjoitusohjelmineen. Ammattitaitoa ylläpidetään Askelklinikoiden taholta jatkuvilla koulutuksilla, joiden avulla saamme päivitetyt tiedot sekä uusimmat tuotteet ja menetelmät tehokkaasti asiakkaidemme käyttöön Kuntopalvelun omissa Askelklinikoissa.

Varaa aika Askelklinikalle:

varaa aika askelklinikalle.

Timo Kyttä
timo.kytta@mikkelinkuntopalvelu.fi

Fysioterapeutti
Askelklinikat

Timolle voit varata ajan hoitosarjasi
ensimmäiseen käyntiin sähköisesti tästä:

 

Varaa aika
  Jatkoajat ja lisää vapaita aikoja saat soittamalla numeroon 015 321 520